Varmista mukavat oltavat etätyöskentelyyn

Etätyö ja työskentely kotona on varmasti tullut hyvin tutuksi monelle viime aikoina. Kotona työskentelyssä on monia etuja, mutta myös huonoja puolia. Onneksi voit keskittyä hyvien puolien vahvistamiseen ja huonojen puolien muuttamiseen paremmiksi, jotta työskentely sujuu mahdollisimman hyvin. 

Omassa kotitoimistossa on se hyvä puoli, että voit järjestellä ja sisustaa toimistosi juuri sinua miellyttävällä tavalla, näin työntekoa helpottaen ja jopa nauttien työskentelystä. Kotitoimiston hyviin puoliin lukeutuu myös ettei muut työntekijät tai ihmiset ole tielläsi ja voit järjestellä tavarasi juuri kuten haluat, eikä tarvitse huolehtia tavaroiden häviämisestä tai että joku käyttäisi niitä puolestasi. Oma rauha auttaa myös keskittymään paremmin, kun turha hälinä ja meteli loistaa poissaolollaan. 

Pidä virvokkeet lähellä

Käytännössä jokainen meistä tarvitsee taukoja työpäivänsä aikana. Tästä syystä kannattaakin järjestää työskentelypisteelle tai sen lähistölle virvokkeita hyvin saataville. Kannattaa mahdollisuuksien mukaan pyrkiä syömään terveellisesti, jotta jaksat paremmin painaa pitkää päivää. 

Pidätkö soodavedestä tai mahdollisesti limonadeja kevyemmistä, ”mehukivennäisvesistä”, joita voit myös tehdä kotioloissa. Tähän tarkoitukseen sopii loistavasti tyylikäs Sodastream hiilihapotuslaite, jota voit säilyttää pöydällä ja näin käyttää aina kun vain mieli tekee. 

Sisusta piristävästi ja innosta mielikuvitustasi

Miellyttävä sisustus voi auttaa parantamaan työtehoa ja työhyvinvointia myös kotitoimistossa. Oli kyseessä sitten Iittala maljakko tai vaikka julisteet, on pienillä muutoksilla mahdollista saada toimistostasi viihtyisämpi. Yksinkertaisen oloinen, siisti ja toimiva toimisto auttaa työnteossa uskomattoman paljon.

Järjestele mahdollisuuksien mukaan toimistotarvikkeesi ja välineesi niin että löydät kaiken helposti. Saat jopa mahdollisesti kasvatettua työtehoasi pitämällä tavarat hyvin järjestyksessä, niin että löydät nopeasti kaiken, eikä sotkuisuus häiritse työskentelyäsi. Tämän ansiosta myös siivottavaa on vähemmän, kun tavarat löytyvät omilta paikoiltaan.