Sisusta kotitoimistosi viihtyisästi

Monelle on tullut etätyöskentely tutuksi viime aikoina ja luultavasti työskentely kotitoimistossa tulee jatkumaan pitkälle tulevaisuuteen. Tästä syystä kotitoimisto kannattaa sisustaa viihtyisästi, jotta nautit tai ainakin viihdyt tehdessä töitä. Ankeassa toimistossa ei viihdy ja työteho saattaa kärsiä ja stressitaso nousta turhaan. 

Viihtyisässä toimistossa on tottakai mukavampi työskennellä ja kotitoimiston etu on että todennäköisesti saat sisustaa sen juuri haluamallasi tavalla, jolloin myös viihdyt siellä hyvin. Suosi kotitoimistossa selkeitä värejä ja linjoja, älä kerää liikaa tavaraa, se saa tilan näyttämään epäsiistiltä ja ajatukset harhailemaan, jolloinka työteho saattaa kärsiä.

128844 - jpg

Laita kuvia rakastamistasi asioista

ddd96b0a21af1d6cdac82dc8e8f6fb31

Valokuvat rakastamistasi asioista ovat hyvä motivaation lähde. Kun katsot rakkaimpiasi, näet varmasti syyn tuntea iloa ja työskennellä tehokkaammin. Oli kyseessä värilliset, läpinäkyvät tai kultaiset kehykset, niiden sopiminen muuhun sisustukseen on myös tärkeää, jotta toimisto pysyy viihtyisänä. Älä myöskään laita liian montaa kehystä esille, nekin sekottavat tilaa paljon. 

Kuvat ovatkin hyvä keino saada tuotua tilaan muuta tunnelmaa ja asioita, kuin työasiat. Johonkin kuvaan voit laittaa vaikka kuvan kaukaisesta kohteesta, jossa käymisestä nautit eniten tai jonne haluaisit tehdä unelmiesi lomamatkan. Voit saada motivaatiota hoitaa työasiasi tehokkaammin unelmoidessasi näistä asioista.

Organisoi kotitoimisto hyvin

Kotitoimistossa kuten ihan työpaikalla ollessa on organisointia hyvä harrastaa. Hyvin järjestellyssä ja siistissä toimistossa on helpompaa työskennellä ja löydät tarvittavat työvälineet paljon helpommin. Näin säästät työaikaa ja vähennät stressiä. Tiedät hyvin mitä kaikkea toimistossasi on käytettävissä ja voit täydentää varastoja tarvittaessa helpommin. 

Erilaiset lokerikot, laatikot ja kansiot helpottavat työvälineiden järjestelyä ja arkistoimista. Kannattaa siis hyödyntää edullisia ratkaisuja toimiston organisointiin, se lisää viihtyisyyttä ja helpottaa työskentelyäsi.

top-view-desk-of-work-table-in-office_36650-154