Lisää tuottavuutta – parhaat vinkit

Ole energisempi – kirjoita tavoitteet ylös

Erittäin tuotteliaat ihmiset vaikuttavat kaikki olevan täynnä innostusta, mutta se ei kuitenkaan tule luonnostaan ​​kaikille. Jotta saat tehokkuutesi paranemaan, käytä hetki joka aamu kirjoittaaksesi päiväsi tavoitteet tai miksi teet tietyt asiat päiväsi aikana. Voit näin muistuttaa itseäsi siitä miksi annat työllesi kaiken ja se voi toimia sinulle motivaatiolähteenä.

d9df0a812e8b6648b699f8541c7beb9c (1)

Hallitse kalenteriasi

ispolzujte-microsoft-findtime-chtoby-bystree-planirovat-vstrechi-v-outlook

Työskenteleminen työympäristössä, jossa kaikki voivat tarkastella Google- tai Outlook-kalenteriasi se voi olla kätevää, mutta se voi myös asettaa sinut ongelmiin, jos et hallitse ajankäyttöäsi. Toiset voivat pitää tyhjiä paikkoja kalenterissasi mahdollisuuksina ajoittaa kokouksia, vaikka haluaisitkin käyttää aikaasi muihin tehtäviin.

Luo paineita

Jotkut ihmiset menestyvät paineen alla ja paineiden alla he voivat myös saavuttaa enemmän. Voit luoda paineita itsellesi uudelleen käyttämällä esimerkiksi töihisi vähemmän aikaa kuin tyypillisesti tarvitset tehtävien hoitamiseen. Tulet huomaamaan, että keskittymiskykysi paranee, kun aloitat työskentelyn myöhemmin ja pyrit saavuttamaan päiväsi tavoitteet aiemmin.

5eae857a9ff7f

Poista älypuhelimesi ilmoitukset

pic_07488223af709f5e0fb300a0839cbb50

Vaikka älypuhelimen täydellinen sammuttaminen ei ole aina käytännöllistä, niiden ilmoitusten hallinta on helppoa. Usein esiintyvät ponnahdusikkunat häiritsevät ja melkein taatusti vetävät huomion pois käsillä olevasta tehtävästä. Kun joudut tekemään yksityiskohtaistatyötä, sammuta ei-kriittiset ilmoitukset, jotta voit keskittyä paremmin.

Katso sähköpostisi vain tiettyinä aikoina

Sähköposti-ilmoitukset ovat toinen pahamaineinen keskittymisen lopettaja, joten myös sähköposti-ilmoitukset kannattaa laittaa pois päältä. Ei kannata antaa sähköpostien tuhlata päivääsi. Sen sijasta kannattaa varata sähköposteille aikaa aina päivien alussa ja päätteeksi.

Älä kuuntele laulujen sanoja

Monet ammattilaiset nauttivat musiikin kuuntelemisesta työskennellessään, mutta sanoituksilla varustettu musiikki (ainakin puhumillasi kielillä) voi todellakin häiritä töitten tekemistä. Älä siis kuuntele sanoitettuja kappaleita töissäsi.