Kuinka yrittäjä rentoutuu?

Yrittäjänä minun on välillä vaikea löytää aikaa rentoutumiselle. Oman yrityksen kanssa työskentely on niin inspiroivaa ja innostavaa, että en välillä malttaisi sulkea työkonetta ja siirtyä viettämään vapaa-aikaa. Olen kuitenkin huomannut, että toimivin tapa on aikatauluttaa vapaa-aikansa – niin karulta kuin se saattaakin kuulosta. Kun kalenterista on varattu tietty osa rentoutumiselle ja vapaa-ajalle, tulee siitä pidettyä kiinni. Tässä blogipostauksessa esittelen omia suosikkitapojani rentoutua. Toivottavasti löydät jonkin idean myös oman vapaa-aikasi viettoon!

a77cae7c8621513f16513b1f15432f55

Kalastus

Rybalka-s-lodki.-Osobennosti-lovli-ryby-s-lodki

Kalastaminen on ollut minulle mieleistä puuhaa jo pikkupojasta. Kun isämme kanssa kävimme kalassa, oli saaliina jos jonkinmoista sinttiä tai peltipurkkia. Aina onkiminen oli kuitenkin yhtä palkitsevaa. Aamuvarhaisella herääminen ja uinuvaan luontoon lähteminen on aina samanlainen, kokonaisvaltainen elämys, kuin mitä se oli pikkupoikana. Nykyään kalastan uistimilla, jotka tilaan ulkomailta. Seuraan kalastuslehtiä ja alan uusimpia villityksiä.

Veneily

Veneily on uusin innostukseni ja odotankin malttamattomana kesäkautta, kun pääsen laittamaan veneeni vesille. Veneillessä ajatukset saavat levätä ja mieli rauhoittua. Toisaalta veneen ohjaaminen vaatii oman osaamisensa, ja sen opettelu on ollut mielipuuhaani. Talvikausina veneen talvisäilytys onnistuu kätevästi. Suomen luonto on kauneimmillaan kesällä, joten mikä olisikaan parempaa kuin pysäyttää vene peilikirkkaalle järven selälle, heittää viehe vesille ja ottaa rennosti!

5d12326e998cc

Salibandy

depositphotos_48036503-stock-photo-floor

Urheiluharrastuksista minulle tärkein on salibandy. Olen pelannut salibandya jo vuosikymmenen ajan, ensin kavereiden joukkueessa ja myöhemmin kotikaupunkini seniorien tiimissä. Olen saanut lapseniki innostettua harrastuksen pariin ja käymmekin silloin tällöin poikieni kanssa pelailemassa läheisellä hallilla. Yrittäjänä minun on tärkeää pitää huolta kunnostani, sillä työ on stressaavaa ja suurimmaksi osaksi istumatyötä. Salibandyn pelaaminen on hyväksi sydämelle, joka saa treeniä, kun ihminen hengästyy. Pitkän toimistopäivän jälkeen pallon perässä juoksentelu tekee todella hyvää.