3 hyvää syytä juoda kahvia töissä

Kahvi on yksi eniten käytetyistä tuotteista maailmassa. Sitä kulutetaan muodossa tai toisessa suurissa määrin maailman jokaisessa nurkassa. Kahvi on valtava teollisuudenala, joka työllistää miljoonia ihmisiä aina papujen kerääjistä markkinointijohtajiin. Kahvi on myös monien muiden alojen kulmakivi. Ilman kahvia monet meistä saisivat nimittäin vähemmän aikaiseksi töissä. Kuinka moni kahvin juonnin lopettanut tulisi myös onnettomammaksi? Kahvi hallitsee valtavasti modernia yhteiskuntaa ja etenkin nykyaikaista työntekijää. Tässä blogitekstissä haluan jakaa kolme hyvää syytä kahvin juomiselle.

Kahvi pitää virkeänä

Kuten kaikki tiedämme, kofeiini on yksi yleisimmistä piristeistä ja sitä löytyy myös monista kotimaisista tuotteista. Kahvin kofeiini pitää ihmiset hereillä ja tarjoaa ihmisten keskushermostoille ärsykkeen, joka auttaa pitämään heidät tuotteliaina koko päivän.

-lg!084o

Kahvitauot parantavat yrityksen tuottavuutta

Kahvitauko on 1900-luvun keksintö, joka on yleistynyt maailmassa toisen maailmansodan jälkeen. MIT: n vuonna 2010 tekemässä tutkimuksessa kävi ilmi, että kahvitaukoja yhdessä viettäneet työntekijät olivat tuotteliaampia kuin ne, jotka eivät pitäneet taukoa yhdessä. Nämä tauot tarjoavat mahdollisuuden keskustelemiselle ja työntekijät voivat jakaa sekä henkilökohtaisia ​​että työhön liittyviä kokemuksia kahvitaukojen aikoina. Kun yritykset antavat työntekijöidensä pitää nämä tauot yhdessä, työntekijöiden tuottavuus paranee.

Kahvin juominen voi pidentää elinikääsi

Yhdysvaltain kansallinen terveysinstituutti julkaisi tutkimuksen, joka löysi korrelaation kahvin juonnin määrän ja kuoleman riskin välillä. Tutkimuksessa tutkijat havaitsivat, että kahvin yhteys kuoleman riskin vähentymiseen lisääntyi kulutetun kahvin määrän kanssa. Tutkimuksen mukaan niillä miehillä ja naisilla, jotka joivat kolme tai yli kolme kupillista kahvia päivässä oli 10% pienempi kuoleman riski. Jos et ole siis vielä aloittanut kahvin juomista, kannattaa laittaa pressopannu heti päälle ja aloittaa tämän rakastetun juoman nauttiminen.